Manichiura luna 1

Asa cum v-am promis, am revenit cu un nou model de unghii in tendinte pentru anul 2011. Manichiura luna se poate realiza atat pe unghii mici, cat si pe cele mari. Poarta aceasta denumire datorita semilunei de culoare deschisa. Pentru realizarea acestui model este bine sa folositi doua culori contrastante pentru a scoate in evidenta semiluna unghiei.


Pasul 1: aplicati un strat cu lacul de unghii baza-protector, deoarece veti folosi un lac de culoare inchisa si unghia va ramane patata.
Pasul 2: lipiti tipsurile pentru unghii french urmarind forma semilunei de pe unghie, ca in imagine. Semiluna unghiei este acea parte de culoare alba de la radacina unghiei.
Pasul 3: aplicati lacul de unghii alb de la radacina unghiei pana la tipsurile pentru unghii french lipite, ca in imaginea de mai jos.
Pasul 4: trasati o linie contur cu lacul de unghii rosu imediat sub semiluna alba formata. Linia o puteti trasa fie cu o pensula, fie cu unul din instrumentele dots.
Pasul 5: acum aplicati pe toata unghia un strat cu lacul de unghii rosu.
Puteti folosi si alte culori, cum ar fi: alb cu negru, alb cu albastru, sau chiar o culoare sidefata pentru semiluna si una mata pentru restul unghiei. Important este sa alegeti o culoare deschisa pentru semiluna si una mai inchisa pentru restul unghiei, pentru a pune in evidenta aceasta manichiura.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu