Snowman nails

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si m-am gandit sa va ajut cu cateva modele specifice acestora. Fulgii de nea deja si-au gasit locul pe unghii in postarile anterioare vezi Snowflakes nails si Snow nails. Acum a venit randul omuletului de zapada :) Sper sa va placa unghiile mele cu om de zapada si sa incercati si voi.

Pentru aceasta manichiura snowman nails aveti nevoie de: un lac alb, un burete de vase, un instrument dots  si un lac negru, rosu si maro pentru a picta omuletul de zapada.
Vor fi mai multi pasi deoarece am facut multe poze pentru fiecare pas ce va ajuta sa pictati omul de zapada :), dar este foarte usor de facut.
Pasul 1: aplicati un strat cu lacul de unghii baza-protector chiar daca folositi un lac deschis.
Pasul 2: aplicati un strat cu un lac incolor cu sclipici.
Pasul 3: realizati un french sponge cu buretele de vase. Pentru mai multe detalii a tehnicii de realizare a acestui tip de french click aici.

             Snowman nails
Pasul 4: cu ajutorul instrumentului dots sau a batului de chibrit pictati bulgarii de zapada ca in imagine. Cercul de jos sa-l faceti un pic mai mare decat cel de sus.
Pasul 5: acum cu ajutorul instrumentului dots cu varf subtire sau a scobitorii pictati caciulita, ochii, gura, nasturii si matura omului de zapada.
Pasul 6: pe celalalte unghii am pictat cate un fulg de nea, dar le puteti lasa si simple.
 Manichiura snowman nails este gata si foarte frumoasa. Promit sa revin si cu alte modele speciale pentru Sarbatoarea Craciunului.

Va multumesc pentru vizualizare!

3 comentarii:

Anonim spunea...

foarte frumos:)

Ana Bianca spunea...

Ms frumos si ale tale sunt frumoase :)

Anonim spunea...

multumesc:) ti-am trimis un mail...si ast raspunsul tau:)

Trimiteți un comentariu